Auto urbaaniin rikoslyhytelokuvaan

Yleistä jutustelua. Rajoitetusti myös Cadillaceihin liittymättömiä juttuja.

Moderator: JiipeeH

Post Reply
Crook Film
Posts: 1
Joined: Tue Jun 09, 2015 10:31 am

Auto urbaaniin rikoslyhytelokuvaan

Post by Crook Film » Mon Jun 29, 2015 10:52 am

Terve!

Kuvaamme Turussa kesällä urbaania rikoslyhytelokuvaa ja etsimme kahta autoa erilaisiin ajokohtauksiin. Kuulimme, että täältä niitä saattaisi löytyä. Toinen autoista tulisi olla henkilöauto, toinen pakettiauto. Elokuvaa kuvataan alustavasti viikoilla 26 ja 27, mutta aikataulu saattaa muuttua vielä tuotannollisten seikkojen tarkentuessa. Autoja siis tarvittaisiin 1-2 päiväksi muutaman tunnin ajaksi. Aikataulu sovitaan toki autonomistajan tarpeiden mukaan. Autoja kuvataan sekä ulkoa, että sisältä.

Henkilöuto jota etsimme on 50-90-luvuilta, erityisesti amerikkalaiset autot kiinnostavat. Esimerkkiksi 60- ja 70-luvun Fordit, Mersut, Dodget, Citroenit, Chevorletit, Chryslerit, Cadillacit ja Jaguarit. Tarkemmin malleina esimerkiksi Datsun 100, 129, 180, Volvo Amazon, Chevorlet Impala 65, Ford Mustang 69, Dodge Charger 71, Chevy El Camino 82, Lincoln Continental 84, Mini Mk I-Mk VII ja VW Beetle 1995 saakka. Pakettiautoksi sopii myös uudempikin vuosimalli, tärkeimpänä ominaisuutena tyhjä takatila ilman penkkejä. Vanhat pakettiautot kuitenkin etusijalla.

Koska kyseessä on Indie-elokuva, ei suurta korvausta auton lainasta voida maksaa. Tästä voidaan keskustella tarkemmin auton omistajan kanssa. Omistaja saa kuitenkin nimensä asianmukaisesti elokuvan lopputeksteihin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse: crookvisuals@gmail.com ja liitä mukaan kuva autostasi. Voidaan myös soitella: 0405563123.

Ystävällisin terveisin

Visa & Joni
Crook Film

Post Reply