Cadillac CTS

Yleistä jutustelua. Rajoitetusti myös Cadillaceihin liittymättömiä juttuja.

Moderator: JiipeeH

Post Reply
Jack of all Trades
Posts: 1
Joined: Sun Jul 05, 2015 7:20 pm

Cadillac CTS

Post by Jack of all Trades » Thu Jul 30, 2015 11:11 am

Tervehdys klubilaiset!

Mieltäni on jo jonkin aikaa riivannut otsikon automalli, tarkemmin kakkossukupolven CTS joita kai alettiin toimittamaan dealereille vuoden 2008 aikana. Elämäntilanne on muuttunut siihen malliin että nykyään vuosittain mittariin karttuvat kilometrit eivät enää puolla viimeiset vuodet ajokalustona toimineitten saksalaisdieseleitten pitoa ja toisaalta nykyjenkit kiehtovat mieltä suorituskykyisinä mutta edullisina ajolaitteina. Mahdollisuuksien rajoissa olevista malleista nettisurfailun perusteella ykköseksi nousi melko nopeasti CTS erityisesti nyrrellä tuunatun alustan painaessa vaakakupissa hyvin paljon, autot joita voi viedä isoa kovaa moottoriradoilla ovat kovasti mieleeni.

Mitä mieltä raati on CTS:stä? Mihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota tarjolla olevia autoja puntaroidessa? Onko mallille ilmennyt tyyppivikoja jotka tulisi tietää?

Jenkkiforumeilla kiinnittää huomiota V6 moottorin mollaaminen, tiedä sitten onko kysessä V8 fanaatikkojen periaatteellinen nurina kaikia omasta lempikonseptista poikkeavia konstruktioita vastaan? Pannuhan kai on pohjimmiltaan sama kone jota on meilläkin nähty isojen opeleittan nokilla ja Australiassahan se hyrisee Holdeneitten pellin alla joten voisi kuvitella myllyn pelittävän hienosti normaalilla tehtaan ohjeiden mukaisella ylläpitohuollolla, mihin ilmeisesti ison veden takana kolmannella tai neljännellä omistajallaan olevat vaunut eivät taida päästä nauttimaan.

Missä tuommoinen nyky-caddy kannattaisi huollattaa? Onko huolto-osien saatavuudessa ongelmia? Näillä vuosirenkailla ei enää mielellään itse ruuvaile autoja, sitä touhua tuli nuoruusvuosina harrastettua sen verran paljon että jättää mieluummin nämä jutut ammattilaisille.

Porsas
Convertible Biarritz
Posts: 575
Joined: Wed Jan 09, 2008 8:46 pm
Location: Nurmijärvi

Re: Cadillac CTS

Post by Porsas » Fri Jul 31, 2015 8:47 pm

CTS on erittäin hyvä ympärivuotinen moderni käyttöauto, ota neliveto jos löydät. V6 ja V8 menee lompsan ja oman maun mukaan.
Uudemmissa 311 V6 erittäin vahva kokonaisuus.

Post Reply