Mystery Tour 24.9.2016

Lue ja ilmoita tulevista tapahtumista

Moderators: JiipeeH, Kuli

Post Reply
CAD59
Coupe Deville
Posts: 45
Joined: Mon Aug 10, 2009 11:37 am

Mystery Tour 24.9.2016

Post by CAD59 » Sat Jul 23, 2016 10:32 pm

VALMISTAUDU MYSTERY TOUR RETKELLE 24.9.

Hessu Vainio järjesti erään autokerhon tapahtumana ensimmäisen Mystery Tour retken viime vuonna. Retkelle lähtijät eivät tienneet mihin matka suuntautuu. Retkelle lähdettiin useasta eri pisteestä. Lähtijöille kerrottiin etukäteen lähtöpiste sekä lähtöaika. Matkaan lähtiessä kerrottiin kohteen osoite ja reitti sinne sekä aikataulu, ensimmäinen kohde osoittautuikin kokoontumispisteeksi eri lähtöpisteistä tuleville. Perille Mystery Tourin kohteeseen saavuttiinkin sitten eri suunnista samaan aikaan. Kaikki oli perillä parin minuutin sisään. Kohteena oli silloin Sarlin Race Teamin päämaja.

Nyt siis valmistaudutaan toiselle Mystery Tourille, joka tapahtuu syyskuisena viikonloppuna, 24. syyskuuta. Joten laittakaapa varaukset kalenteriin itsellenne. Puoliso ja lapsetkin mukaan. Tästä tulee hieno kesäinen ajokierros!

REITTI

Ajomatkaa tullee pääkaupunkiseudulta mukaan lähtijöille noin 500 km (meno-paluu) Muualta lähtijöille joko vähempi tai enempi, riippuen mistä liittyy mukaan.
Ensimmäinen etappi on Jämsän Portti osoitteessa Kauhkialantie 108, 42100 JÄMSÄ. Lähdemme jatkamaan matkaa sieltä tasan kello 12:00, joten ajoita ajoaikasi siten, että olet ajoissa paikalla.
On ehkä hyvä tankata pitkän ajomatkan jälkeen autot ja mukana olijat, Jämsän Portilla ja sen ympäristössä on erilaisia ruokailu mahdollisuuksia.
Toivomme, että kaikki lähtevät mukaan urheilu-, klassikko tai GT-autoilla. Siis mukana on paljon muitakin, kuin Cadillaceja. Mystery Tourilla tulemme tutustumaan ansioituneen autoharrastajan talliin ja kokoelmiin sekä tietenkin itse henkilöön. Myös muuta mahdollista ohjelmaa saattaa tulla mystisesti mukaan.

Jämsässä on mahdollisuus osallistua samana päivänä Cruisingiin, joka alkaa klo 15:00.Tämä on toinen kerta, kun Jämsässä on cruising, Cruisingista kuulemme lisää varmasti tallivierailun yhteydessä.

HUOM. Jos tallin omistaja haluaa, että tallilla ei saa kuvata, niin kunnioitetaan tallin omistajan pyyntöä.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Mystery Touria koskevat tarkemmat viestit tullaan kohdentamaan vain mukaan ilmoittautuneille.
Mukaan voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heikki.vainio@gmail.com, laita otsikko kenttään 'Mystery tour'. Kerro mailissa millaisella joukolla lähdet matkaan ja millaisella ajoneuvolla, sekä mistä lähdet liikkeelle. Voimme siten ehdottaa reittiä tai kokoontumispaikkaa samasta suunnasta ensimmäiselle etapille lähtijöille. Mystery Tourin järjestää Salainen Autokerho ja Cadillac Club of Finland ry.
Jos joku haluaa olla yhteyshenkilö jollain paikkakunnalla, niin senkin voi kertoa mailissa minulle heikki.vainio@gmail.com, niin voin välittää sen paikkakunnan muille tulijoille, jos samalta suunnalta tulee muita autokuntia.
Lisätiedot
Heikki Vainio 050 369 5663
Tomi Frisk 040 8284314

CAD59
Coupe Deville
Posts: 45
Joined: Mon Aug 10, 2009 11:37 am

Re: Mystery Tour 24.9.2016

Post by CAD59 » Thu Sep 08, 2016 9:12 pm

Reilut pari viikkoa vielä kun jaksetaan odotella...niin starttaa mystinen Mystery Tour 8)
Muistakaahan ilmoittautua mukaan tulostanne Hessulle, jos ette ole vielä sitä tehneet: heikki.vainio@gmail.com

Post Reply