ROCK, N,ROLL CHRISTMAS 16/12/2016 Keravalla

Lue ja ilmoita tulevista tapahtumista

Moderators: JiipeeH, Kuli

Post Reply
tcb62
Coupe Deville
Posts: 59
Joined: Mon Dec 10, 2007 10:04 pm

ROCK, N,ROLL CHRISTMAS 16/12/2016 Keravalla

Post by tcb62 » Mon Oct 17, 2016 8:38 am

Christmas Rock'n'roll, 16.12. KeravaChristmas Rock 'n' Roll -tapahtuma pe 16.12.2016 Keuda-talon Kerava-sali

Keuda-talon Kerava-salissa järjestään perjantaina 16. joulukuuta monipuolinen tapahtuma nimeltään Christmas Rock 'n' Roll. Kerava, jota myös Sherwood-nimellä kutsutaan, kerää tuolloin yhteen sekä perinteisen rock 'n' roll -musiikin taitajat että Rock Up -myyjäisiin osallistuvat yrittäjät.

Ilta käynnistyy klo 18 Rock Up -myyjäisillä. Nyt on mahdollisuus hankkia itselle tai lahjaksi vaikkapa levyjä, soittimia, koruja, vaatteita tai joulunajan leivonnaisia. Paikan päällä voi tutustua myös esim. KEA:n eli King Elvis Associationin toimintaan. Myyjäisiä vauhdittaa tunnettu rock 'n' roll -DJ Farmer John. Rock Up -myyjäisiin on vapaa pääsy.

Illan kruunaa konsertti, jossa esiintyy Sherwood Tigers -huippubändi. Bändi tulkitsee juurevalla ja mehevällä tavalla kaikille tuttuja klassikoita sellaisilta mestareilta kuin Elvis, Gene Vincent, Eddie Cochran, Chuck Berry ja Jerry Lee Lewis. Jouluisen konsertin kruunaavat vierailevat solistit Minna Lasanen ja Jay Day. Konsertissa kuullaan myös tunnettuja joulunajan kappaleita — luonnollisestikin rock ’n’ roll -versioina. Sherwoodin menneisyyttäkin varmasti muistellaan, onhan Sherwood Tigers -bändin koonnut Teddy & the Tigersin perustajajäsen AP Niemi.

Christmas Rock 'n' Roll -tapahtuma
Sherwood Tigers vierailijoinaan Minna Lasanen ja Jay Day
Rock Up -myyjäiset
DJ Farmer John

Pe 16.12.2016
Keuda-talon Kerava-Sali
Paasikivenkatu 3 A
04200 Kerava

Myyjäiset alkavat klo 18.
Konsertti alkaa klo 20.

Lippuja konserttiin täältä: http://www.lippu.fi

Post Reply