ELVIKSEN JALANJÄLJISSÄ 40th Anniversary La 7.10.2017 Särkänniemi, Tampere

Lue ja ilmoita tulevista tapahtumista

Moderators: JiipeeH, Kuli

Post Reply
AronMusic
Sedan Deville
Posts: 15
Joined: Mon Sep 02, 2013 7:27 pm

ELVIKSEN JALANJÄLJISSÄ 40th Anniversary La 7.10.2017 Särkänniemi, Tampere

Post by AronMusic » Tue Sep 12, 2017 9:39 am

ELVIKSEN JALANJÄLJISSÄ
40th Anniversary

La 7.10.2017
Särkänniemi, Tampere


Elokuussa tuli kuluneeksi 40 vuotta legendaarisen Elvis Presleyn kuolemasta. Yhdysvaltalaista artistia on tituleerattu 1900-luvun tunnetuimmaksi henkilöksi. Presleyn sanotaan nostaneen rock and roll-musiikin yleiseen tietoisuuteen ja häntä pidetään suoranaisen kulttuurisen muutoksen käynnistäjänä.

Perinteinen syksyn Elvis-tapahtuma "Elviksen jalanjäljissä" järjestetään artistin muistoa kunnioittaen Särkänniemen Planetaarion tiloissa la 7.10! Juhlavuoden kunniaksi ohjelma- ja esiintyjäkattaus on erittäin monipuolinen ja laadukas!

SWEET JEENA and her Sweethearts -rockabilly-yhtyeestä tunnettu tamperelainen Jeena Rancken saapuu juhlistamaan Elvistä esiintymällä ja esittelemällä uutta kirjaansa tapahtuman ikärajattomassa päiväosuudessa klo 12-16. Iltapäivän toinen esiintyjä on Elvis-tulkinnoistaan tunnettu ARON, eli Juha Leppänen. Artisti on käsitellyt uudelleen muun muassa Presleyn kipaleet Let it be me, Let yourself go ja Treat me nice. Lisäksi iltapäivän ohjelmassa on mm. Elvis-levyraati. Ravintolan puolella on tarjolla mm. Elviksen suosikkivälipalaa eli banaani-maapähkinävoileipiä!

JO’ BUDDY’S Beale St. Boogie Boys tarjoaa klo 20 alkavissa iltabileissä poikkeuksellisen herkullisen ja vitaalisuudessaan täysin maailmanluokkaa olevan roots-keitoksen, jonka pääraaka-aineena on Elviksen SUN-kauden tuotanto. Memphisin maailmankuululla Beale Streetillä esiintyneen, ja International Blues Hall of Fameen valitun laulaja-kitaristi-lauluntekijä JO' BUDDYN aka Jussi Raulamon ainutlaatuisen vapautunut rytminkäsittelytapa saa nopeasti vipinää tanssilattialla vieden kuulijansa transsiin!

ARON & Cool Company hurmasi ja veti elokuussa Elvis gospel-konsertillaan Tampereen Aleksanterin kirkon lähes täyteen. Tällä kertaa tarjottimella on Elvis Forever-ohjelmistolla aikamatka Elviksen uraan ja tunnetuimpiin hitteihin.

Tapahtuman järjestäjänä ja tuottajana on Vuoden Luova Yrittäjä -palkinnolla 2013 palkittu Juha ”Aron” Leppänen.

Liput: Päivä 10€, ilta 20€, yhteislippu 25€

HUOM! TAPAHTUMA ON KAIKILLE AVOIN!

It's Now Or Never, Elvis Forever!

Ennakkoliput ja tapahtumainfo:
AronMusic
P. 040-552 9032, aronmusic.info@gmail.com
www.aron.fi

Post Reply