2008 Summer Meet

Lue ja ilmoita tulevista tapahtumista

Moderators: JiipeeH, Kuli

juki
Coupe Deville
Posts: 52
Joined: Mon Sep 25, 2006 3:59 pm

2008 Summer Meet

Post by juki » Wed Jan 02, 2008 5:10 pm

Kesätapahtuma olisi nyt tarkoitus järjestää Puumalan Sahanlahdessa joka on saimaan rannalla. Nyt tarvitsen mielipiteitä kerholaisilta em. paikkaa kohtaan. Ajankohta on alustavasti 7-8.6.2008 . Paikan varaukseen vaikuttaa osallistuja määrä, joten olisi jo nyt hyvä tietää noin tulija määrä.
Sahanlahdessa on oma rantapaviljonki jossa Bändi soittaa ja siellä on myös A-anniskeluoikeudet.
Majoitus kapasiteetti on noin 80 henkilöä aluella mutta lähietäisyydeltä on mahdollisuus saada lisä paikkoja. ( Hinnat vaihtelevat majoitustason mukaan ) Lopullinen ohjelma ilmoitetaan myöhemmin kerhon lehdessä jos tämä tapahtuma saadaan järjestettyä.
ps. melkein vieressä on myös Pistohiekan lava jossa saattaa olla kesän avajaiset ja vieressä on leirintä alue. toivon paljon kommentteja ja mielipiteitä.

User avatar
sevillejussi
Convertible Biarritz
Posts: 307
Joined: Tue Jan 23, 2007 5:52 pm
Location: YLÖJÄRVI

Post by sevillejussi » Fri Jan 04, 2008 6:54 pm

Paikka on todella hienon järvimaiseman keskellä. Sitovaa ilmoittautumista en voi vielä antaa, kun on niin monia asioita vielä ennen sitä, mutta jos luoja suo niin mukana ollaan.

juki
Coupe Deville
Posts: 52
Joined: Mon Sep 25, 2006 3:59 pm

Post by juki » Sat Jan 05, 2008 8:06 pm

Sahanlahti ei ole vielä varma kesämeeting paikka, joten tässä ei tehdä varauksia vaan tiedustellaan kerholaisten mielenkiintoa em. paikkaan.

User avatar
Joe Cool
Convertible Biarritz
Posts: 204
Joined: Thu Feb 02, 2006 12:58 am
Location: Helsinki

Post by Joe Cool » Sun Jan 06, 2008 3:13 pm

Paikka on hyvä, olen käynyt siellä veneellä silloin kun minulla oli vielä vene Saimaalla. Samoin olen ajanut siitä useinkin ohi alueella liikkuessani. Hienoja maisemia ja mukavia ajoreittejä.

Ongelma ja itseasiassa pahin ongelma on paikan etäisyys pääkaupunkiseudulta, n. 300 km. Vielä pidempi matka on Länsi-Suomesta, jossa meillä on paljon aktiiviharrastajia, paljon enemmän kuin käsittääkseni Itä-Suomessa. Tämä on mutua toki, hallitus tietää jäsenten sijainnin paremmin.

Tiedän hyvin, että meillä on valtakunnallinen kerho, jolloin tapahtumien pitäisi sijaita ympäri maata. Kuitenkin kun muistelee kesätapahtuman osallistujamääriä, niin tästä voi vetää johtopäätöksiä. Muistelen täällä Uudellamaalla olleissa tapahtumissa olleen keskimäärin 30+ autoa, Mäntyharjulla oli 20+ ja Helsingissä toissa kesänä liki 50 Malmin lentokentällä ja siellä Vuorannassakin 30-40 välille. Käsittääkesni esim. Ellivuoreen ei ole montaa autokuntaa tullut tapahtumiin, vaikka paikka itsessään on OK. Tämä on vain käsitykseni, koska en ole sinne kertaakaan tullut lähteneeksi.

Laajavuoressa ja Himoksella oli hyvin autoja 5-7 vuotta takaperin, mutta tässä ajassa bensan hinta on noin 1.5-1,8 -kertaistunut ellei enemmänkin ja sillä on valitettavan raadollinen vaikutus asiaan :(

Siispä ehdotukseni olisi etsiä vähän lähempänä pk-seutua olevaa paikkaan, valitettavasti, jos osallistujia halutaan mahdollisimman paljon.

Aika kesäkuun alussa on hyvä, silloin ihmisillä on vielä ajoinnostus ja budjetti jäljellä! Itse lähtisin kyllä Sahalahteen, jos olisi lomaa mahdollisuus ottaa tuohon saumaan. Pelkäksi viikonloppureissuksi saattaisi olla minulle turhan pitkä.

Cad53
Sedan
Posts: 9
Joined: Sat Jan 28, 2006 11:04 am
Location: Helsinki

Post by Cad53 » Sun Jan 06, 2008 9:01 pm

Olen pitkälti samoilla linjoilla Joe Coolin kanssa, valitettavasti...

N. 320km etäisyys Helsingistä pistää aikalailla miettimään viitsiikö/raaskiiko noin pitkälle lähteä ajamaan. :roll:
Max 150km säteellä Helsingistä tuntuisi paljon houkuttelevammalta. Ja jos pidemmällä järjestettyihin tapahtumiin ei riitä oikein osanottajia, niin sekin mielestäni kertoo jotain siitä että silloin tapahtuman paikka on ehkä ollut väärä/liian kaukana useimmille harrastajille.
Ajankohta on tosiaan hyvä, kesäviikonloput on varsin täynnä kaikenlaisia autoaiheisia kissanristiäisiä mutta se viikonloppu on muuten vapaana.

Malmin lentokenttä/Vuosaari-happeninki pari vuotta sitten on jäänyt tosi onnistuneena tapahtumana mieleen, olisiko mahdollisuuksia kehitellä jotain sen tapaista uudestaan?

kpv
Sedan Deville
Posts: 18
Joined: Wed Feb 15, 2006 10:35 am

Post by kpv » Fri Jan 25, 2008 11:00 am

Warmaan kaksi henkilöä tulossam meiltä. Autot kannattaa pitää sellaisessa kunnossa, että niillä uskaltaa lähteä kehä III:n ulkopuolelle T:Muu Suomi

User avatar
Joe Cool
Convertible Biarritz
Posts: 204
Joined: Thu Feb 02, 2006 12:58 am
Location: Helsinki

Post by Joe Cool » Fri Jan 25, 2008 10:33 pm

kpv wrote:Autot kannattaa pitää sellaisessa kunnossa, että niillä uskaltaa lähteä kehä III:n ulkopuolelle

Ketjun aloittajan pyynnön mukaisesti mielipide ja kommenttihan se on tuokin, vaikkei tähän asiaan mitenkään liitykään ja tuskin helpottaa johtokunnan päätöksiä. :mrgreen:

Kalusto on kyllä kunnossa ja ajamista varten, ei huolta :P Näillä 50-lukuisilla on kummallakin tullut ajettua n. 1000 km reissuja ja tuoreemmilla 60-70 luvun peleillä jopa 2000 lomareissuja kolme kappaletta. Museovehkeillä kun on pakko painaa pitkää päivää, jos meinaa 30 pävässä ehtiä tarpeeksi kullakin ajaa :mrgreen: Mutta nämä minun ajoni eikä kalustoni kunto liity siihen, että kesätapahtumiin on tullut niukasti porukkaa. Harrastajia kun vaan tuntuu olevan enemmän länsi- ja etelä-Suomessa. Siksi pidän perusteltuna edelleen kehottaa järjestämään tapahtuman lähempänä pk-seutua. Ikävä olla realisti :roll:

User avatar
sevillejussi
Convertible Biarritz
Posts: 307
Joined: Tue Jan 23, 2007 5:52 pm
Location: YLÖJÄRVI

Post by sevillejussi » Sat Jan 26, 2008 10:07 am

CCOF on ymmärtääkseni koko Suomen kattava järjestö ja on milestäni aivan oikein hallitukselta, että toimii siten, että ottaa huomioon koko Suomen.
Eli on aivan oikein, että valtakunnallinen tapahtuma on eri paikkakunnilla, eri puolilla Suomea.
Paikallistapahtumat on sitten asia erikseen.

User avatar
Joe Cool
Convertible Biarritz
Posts: 204
Joined: Thu Feb 02, 2006 12:58 am
Location: Helsinki

Post by Joe Cool » Sun Jan 27, 2008 3:30 am

sevillejussi wrote: koko Suomen kattava järjestö ... ottaa huomioon koko Suomen.....Paikallistapahtumat on sitten asia erikseen.
Juuri tästähän tässä on kyse :P Jos tapahtuma viedään sinne Sahalahteen, siitä tulee paikallistapahtuma :P

Jos tapahtuma pidettäisiin esimerkiksi Vääksyssä, olisivat Tampere (myös Ylöjärvi), Jyväskylä, Kotka ja Helsinki nopeasti kartalle piirretyn karkean 120 km linnuntieympyrän sisällä. 150 km toisi jo Lappeenrannan, Haminan ja Kuopionkin mukaan. Noin 200 km ympyrään mahtuvat jo Turku, Pori ja miltei Seinäjokikin.

Tuolla on upeita järvimaisemia ja hienoja reittejä ajaa vaikka yhteinen letka-ajo vielä Sahalahteakin hulppeammissa maisemissa. Olen siellä itse vetänyt kerran n. 50 jenkkiauton letkaa, mutta se on jo toinen tarina :P

Että tässä vähän vinkkiä hallitukselle - jos haluamme valtakunnallisen tapahtuman, vietäköön se noille nurkille. Paikkaehdotuksina vaikkapa Tallukka (tai Messilä Lahden kupeessa) - ja minulla ei ole mitään kytköksiä mihinkään näistä.

Yritänpähän vaan tuoda näkemystä tapahtuman ja sitä kautta kerhon elävöittämiseksi, enkä hautaamiseksi :mrgreen: Kerho elää kerholaisista ja tapahtumista, kaikki muu on toissijaista...

Mitä suurempi tapahtuma, sen paremmin se muistetetaan ja sen helpompi on lähteä seuraavana kesänä taas mukaan ja ajaa vaikka vähän kauemmaskin. Ja hyvien fiilisten siivittämänä muistaa paremmin maksaa jäsenmaksun ja houkutella kavereitakin mukaan kertomalla, miten sielä oli 40-50 Cadillacia parkissa, bändi soitti ja tutustui uusiin harrastajiin ja sovittin että ensi kesänä ehdottomasti uusiksi!

Toinen mahdollisuus on noudattaa tinkimätöntä tasapuolisuutta ja viedä tapahtuma vuorovuosin jokaiseen maakuntaan ja katsoa miten väki vähenee vuosi vuodelta :(

Ja jos nyt oikein provosoidutaan, niin vaaditaan nyt samantien naiskiintiötä tapahtumaan ja juhlapuhujaksi tasa-arvovaltuutettu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kaitsu
CCOF jäsen
Posts: 21
Joined: Wed Jan 18, 2006 10:13 pm
Location: Espoo

2008 Summer Meet

Post by Kaitsu » Mon Jan 28, 2008 8:58 am

Joe Cool puhuu asiaa :-)

Kesätapahtuma, jossa paikalla on vain reilut kymmenen Cadillacia, jättää helposti fiiliksen, että seuraavana vuonna ei viitsi lähteä enää tapahtumaan ollenkaan.

Toissavuoden Malmin kokoontumisen automäärä on vieläkin positiivisena mielessä.

--Kaitsu

kpv
Sedan Deville
Posts: 18
Joined: Wed Feb 15, 2006 10:35 am

Post by kpv » Mon Jan 28, 2008 2:47 pm

Vääksy kuulostaa todella hyvältä. Minulle ei Meetingin paikalla ole väliä, tulen sinne joka tapauksessa. Olisi mukavaa jos olisimme lähellä jotain kaupunkia silloin kansakin pääsisi näkemään paljon hienoja autoja. Varattaisiin vaikka kaupungin tori parin tunnin paikoitukseen mikäli mahdollista. KPV

fleetwood
Site Admin
Posts: 43
Joined: Fri Jan 13, 2006 8:37 am
Location: Lahti

Post by fleetwood » Wed Jan 30, 2008 9:05 am

Vääksy ja Messilä ovat molemmat ihan ok paikkoja. Corvette clubi taisi pitää oman meettinsä Messilässä viime vuonna. Itse ehkä valitsisin noista kahdesta Vääksyn.

Matkalla jompaan kumpaan noihin kannattaisi ehkä ensin pysähtyä hetkeksi Lahteen, joko parkkiin torille tai satamaan. Jos riittäisi tarpeeksi kiinnostusta, niin voisi miettiä vaikka jotain risteilyä järvellä.

User avatar
Dr. Rock
Sedan
Posts: 5
Joined: Thu Feb 01, 2007 7:00 am

Post by Dr. Rock » Wed Jan 30, 2008 11:08 pm

Ehkä olisi paras löytää paikka mahdollisiman keskeltä Suomea Lahti Jyväskylä akselilta. Kaikkien olisi helpointa tulla. Kokoontuminen ei ole mitään, jos paikalle ei tule kuin muutama Caddy. Löytyykö tältä suunnalta paikkoja?

Tänä vuonna tullaan mukaan melkein minne vaan.
Dr. Rock
Cadillac 74

juki
Coupe Deville
Posts: 52
Joined: Mon Sep 25, 2006 3:59 pm

Post by juki » Fri Feb 01, 2008 5:43 pm

Kesätapahtuma järjestetään Puumalan Sahanlahdessa jos em.yrittäjä saa laskettua meille ennakkovaraajan alennukset.
Paikkaa voi käydä katsomassa sivuilla www.bluewhite.fi / Sahanlahti.
Terveisin Jukka Tampio puh: 0400 804126

juki
Coupe Deville
Posts: 52
Joined: Mon Sep 25, 2006 3:59 pm

Post by juki » Thu Feb 07, 2008 7:51 pm

KESÄ MEETINGIN PAIKKA VAIHTUU.
Hallitus on päättänyt vaihtaa Kesämeeting paikaksi Orilammen majan josta nyt pitää saada heti kommentit kerholaisilta paikan suhteen.
Paikka on Helsikiläisittäin kohtuullisen lähellä Noin 150 km. mutta Pohjoisen harrastajilta pitkähkö noin 400-700 km mutta paikka on hieno joten toivotaan kaikilta runsasta osanottoa. ps. tulen silti koska mulle ei matka ole ongelma
Tarkempi osoite on Orilammenmaja Voikoskentie 138, 87910 Hillosensalmi

Post Reply