Vuorovaikutuksesta

Alue sivujen kehitykseen liittyvälle keskustelulle!

Moderator: JiipeeH

Post Reply
ragtop68
Hardtop Coupe
Posts: 26
Joined: Thu Dec 20, 2007 3:58 pm

Vuorovaikutuksesta

Post by ragtop68 » Sat Aug 02, 2014 9:49 pm

Moi!

Ymmärrän, että sivuja lukevat yksittäiset henkilöt ja ottavat kantaa jos ottavat eikä tämä ole mikään automaattinen kysy meiltä, me vastaamme -palsta. Mutta ihmeen vähän on tullut palautetta, kun olen muutamaan tekniseen ongelmaan yrittänyt saada vastauksia. Lukijoita näyttää kuitenkin käyvän.

Kuulun myös Harley Davidson Club Finlandiin ja jos sen sivuilla purkaa ongelmiaan, niin yleensä tunnin päästä kun käy katsomassa, niin on jo tullut useampi palaute. Toki HDCF:n jäsenmääräkin on ihan eri luokkaa, mutta silti peräänkuulutan aktiivisuutta peliin myös täällä.

Catiska
Convertible Biarritz
Posts: 176
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:17 pm
Location: Lappeenranta
Contact:

Re: Vuorovaikutuksesta

Post by Catiska » Sun Aug 03, 2014 12:33 pm

Yleensä ei tule vastattua ellei tunne varmasti tietävänsä asiasta riittävästi. Pääosin näyttäisi muutenkin tällä foorumilla olevan sama linja, aika harvoin neuvoja antaa joku joka on aivan pihalla kysytystä asiasta. Joillakin toisilla foorumeilla osa aktiivisista vastauksista on melkoista soopaa, onneksi tietäviäkin on mukana jotka sitten oikoo asiaa.

Tämän foorumin osalta on muistettava, että harrastajajoukko on melko pieni, joten lukijoita ja asioista tietäviäkin on vähemmän. Se että viesteissä näkyy lukijoita ei vielä tarkoita mitään. Minäkin käväisen varmaan kerran päivässä täällä Tapatalkilla ja pois lähtiessäni merkitsen kaikki viestit luetuksi jotta näen seuraavan kerran tullessani vain uudet viestit.
En ole varma, mutta luultavasti tuo lisää lukijoiden määrää viesteissä vaikkei niitä oikeasti olisikaan luettu. Enkä ole ainoa Tapatalkin käyttäjä...

User avatar
JiipeeH
Site Admin
Posts: 375
Joined: Wed Mar 26, 2008 12:50 pm
Location: Valkeakoski

Re: Vuorovaikutuksesta

Post by JiipeeH » Mon Aug 04, 2014 10:16 am

Olen samoilla linjoilla kuin Catiska, harrastajajoukko on pieni ja se pienuus vielä hajoaa vanhoja/uusia harrastaviin..
Uusista en minä osaa neuvoa yhtään, vanhoista sitten jonnin verran.. moottoreista kuitenkin tätä 472/500 sarjaa, vanhemmista ei ole kyllä hajua..
Sedan Deville -68 Pillared HT

Post Reply